Zásady zpracování osobních údajů

na webu DSO Královská věnná města

Na tomto místě naleznete způsob zpracování osobních údajů na našich webových stránkám. Správce údajů DSO Královská věnná města si je vědom důležitosti ochrany osobních údajů, a proto se zavazuje učinit potřebná opatření k ochraně Vašich osobních údajů a zamezit tak jejich případnému zneužití. Vaše osobní údaje budou zpracovávány pouze v souladu s právními tituly stanovenými Nařízením EU č. 2016/679 (GDPR) a k účelům, o kterých Vás náležitě informujeme, případně se kterými jste souhlasili, a to jen po dobu nezbytně nutnou.

Kontaktní údaje správce:

Královská věnná města
Dobrovolný svazek obcí

Československé armády 408/51
502 00 Hradec Králové

tel.: +420 495 707 432
e-mail: info@vennamesta.cz
www.vennamesta.cz

IČ: 72038691

Zpracovávané údaje a účel jejich zpracování

1. Zpracováváme údaje, které vyplňujete do formulářů na těchto stránkách. Osobní údaje jsou informace týkající se určité osoby, kterou lze na základě těchto informací identifikovat. Vaše osobní údaje zpracováváme pouze pro nezbytně nutnou dobu za účelem dotazu z kontaktního formuláře a pro následnou komunikaci.

2. Používáme cookies. Cookies jsou malé datové soubory, které jsou nezbytné pro správnou funkci stránek, a které proto umísťujeme na váš počítač tak, jako většina internetových stránek. Jedná se o textové soubory, které internetové stránky ukládají na váš počítač nebo mobilní zařízení v okamžiku, kdy tyto stránky začnete využívat. Stránky si tak na určitou dobu zapamatují úkony a nastavení, které jste na nich provedli. Tyto údaje tedy nemusíte zadávat znovu při opětovné návštěvě stránek a přechodem mezi jednotlivými sekcemi webu. Většina prohlížečů cookies automaticky akceptuje, pokud není prohlížeč nastaven jinak. Používáním těchto webových stránek souhlasíte s ukládáním souborů cookies. Použití cookies můžete omezit nebo zablokovat v nastavení svého webového prohlížeče.

Využíváme i cookies třetích stran především pro marketingové účely a analýzy návštěv webu (např. Google Analytics), abychom mohli dále vylepšovat naše stránky a zdokonalovat tak služby, které nabízíme. Jak Google nakládá se soubory cookies, se můžete dočíst zde.

Osobní údaje svěřené nám prostřednictvím těchto webových stránek zpracováváme za tímto účelem:

1. Zodpovězení Vašeho dotazu, podnětu, kdy Vaše osobní údaje vyplněné do formuláře budou použity výhradně pro zaslání odpovědi na Váš dotaz a po ukončení komunikace budou vymazány.

2. Zpracování žádosti o zasílání novinek z královských věnných měst. Na základě Vaší žádosti Vám budeme zasílat novinky. O ukončení této služby můžete sami kdykoli rozhodnout kliknutím na odkaz umístěný v patičce mailu, kterým Vám bude informace doručena. Ukončit zasílání můžete též zasláním mailu s předmětem NEZASÍLAT na mailovou adresu info@vennamesta.cz. Váš kontakt budeme uchovávat po dobu zasílání informací.

3. Zpracování Vaší nabídky/kalkulace/objednávky/faktury. V tomto případě budou Vaše osobní údaje zpracovávány za účelem jednání vedoucího k vystavení objednávky, uzavření smlouvy nebo proplacení faktury.

5. Účast v soutěži. Prostřednictvím našich webových stránek se můžete zapojit do soutěže, kterou organizujeme. Podrobnosti zpracování Vašich osobních údajů jsou uvedeny v pravidlech soutěže.

Přístup k osobním údajům

K Vašim osobním údajům mohou mít přístup zástupci členských měst v orgánech svazku, tj. ve výkonném výboru a valné hromadě. Dále pracovníci, kteří zajišťují provoz a rozvoj webových stránek a podporu provozu jeho interního IT systému. Správce nemá v úmyslu předat Vaše osobní údaje třetím stranám.

Práva subjektů údajů

Práva subjektů údajů v oblasti ochrany osobních údajů jsou uvedena v Nařízení EU č. 2016/679 (GDPR). Podrobnější informace o GDPR a Vašich právech můžete nalézt na webových stránkách Úřadu pro ochranu osobních údajů www.uoou.cz.